0788 233 800 psiholog@adibratu.ro
//www.adibratu.ro/wp-content/uploads/2020/03/worms-eyeview-of-green-trees-957024-1-scaled.jpg

Salut! Bine ai venit. Te invit să mă cunoști

Oricine are momente în care se poate simți mai puțin bine, cu un anumit grad de tristețe, iritabilitate sau stres inexplicabil, cu un pic de incertitudine în ceea ce îl privește, mai altfel decât de obicei. Poate de vină e doar un somn neodihnitor, o discuție contradictorie sau o agitație mai mare la locul de muncă. De obicei, aceste situații se reglează de la sine...
Dar, dacă aceste simptome apar și te deranjează tot mai frecvent, e timpul pentru a face ceva. Concret! Să vorbești cu cineva, fără să te judece și care sa te ajute să vezi dincolo de aparențe. Să te descoperi. Să identifici ce anume nu te lasă să te bucuri de tine.
Ar putea fi problemele cu care te-ai luptat ani de zile sau anumite dificultăți care au apărut recent.
Un psiholog, un psihoterapeut te poate ajuta într-o largă varietate de probleme, indiferent că te confrunți cu depresie, anxietate, furie, probleme cu stima de sine, epuizare psihică sau dificultăți relaționale.

Pentru astfel de probleme există mai multe posibilități de soluții pe care ți le pot oferi, tocmai prin calitatea mea profesională.

24 ani de experiență
Studii Facultatea de Psihologie
Formare în Psihodramă Clasică

Sunt Adrian Bratu

Psihoterapeut specialist

Am fost întotdeauna fascinat de lumea psihică a oamenilor și de complexitatea relațiilor interpersonale.

Odată cu adolescența mea am descoperit și provocarea de a căuta explicații și mai ales soluții, atunci când lucrurile "nu merg bine".
Acestea sunt principalele motive pentru care cele mai importante repere educaționale personale sunt absolvirea Facultății de Psihologie din cadrul ULBS și a studiilor de psihoterapie în cadrul Școlii de Formare susținută de Asociaţia Română de Psihodramă Clasică.
Totodată am absolvit și alte programe de perfecţionare profesională în același domeniu precum inspector resurse umane, formator, tehnician ABA.
Ca și activitate profesională am activat preponderent în domeniul social atât în instituții publice de stat cât și în medii private.
De circa 4 ani activez exclusiv în cadrul cabinetului meu personal, fiind avizat de către Colegiul Psihologilor din România în calitate de psihoterapeut specialist.
De-a lungul anilor am avut ocazia de a lucra independent sau într-o varietate de echipe și de a mă aborda numeroase provocări, care mi-au dat o înțelegere mai amplă a conceptului de psihic uman și a modalităților de a susține optima dezvoltare psihică.
Am lucrat atât cu pacienți în momente acute ale unor bolii/tulburări psihice dar și cu cei care au avut nevoie doar de o abordare de tip consiliere / îndrumare.
Experiența mea cuprinde atât activități cu adulți cât și cu copii și adolescenți, atât în intervenții individuale cât și de grup.
Dacă te regăsești cumva într-una din situațiile descrise mai sus și dacă prezentarea mea nu te-a făcut să renunți la ideea căutării unui suport psihologic, poți să mă apelezi pentru a evalua împreună ce fel de servicii te avantajează.
Care dintre aceste servicii este cea mai adecvată pentru tine depinde de tipul de probleme cu care te confrunți și modalitatea ta optimă de a le contracara. Nu uita de convingerea mea: întotdeauna există o posibilitate!

//www.adibratu.ro/wp-content/uploads/2021/05/6cfbbfb1-cfc7-4afc-86bb-083814ea4bfc.jpg

Cu ce te pot ajuta

Am experiență în

https://www.adibratu.ro/wp-content/uploads/2017/10/icon-1.jpg

Psihoterapie individuală

Te ajută să ajungi mult mai aproape de răspunsurile care ți se potrivesc, îți poți înţelege şi asuma reacţiile şi anumite modele de comportament.

https://www.adibratu.ro/wp-content/uploads/2017/10/icon-2.jpg

Psihoterapie de cuplu

Depășirea situațiilor precum diminuarea încrederii în partener, apariția unor dificultăți sexuale, comportamente atipice (gelozie), lipsa comunicării.

https://www.adibratu.ro/wp-content/uploads/2017/10/icon-3.jpg

Psihoterapie de familie

Oferă familiilor o modalitate de a restabili armonia și a păstra sau redobândi sentimentul de integralitate și fericire.

https://www.adibratu.ro/wp-content/uploads/2017/10/icon-4.jpg

Grupuri de suport/ dezvoltare personala

Ne ajută să vedem că există alții care s-ar putea confrunta cu situații similare, care ne pot ajuta.

https://www.adibratu.ro/wp-content/uploads/2017/10/icon-5.jpg

Terapie de susținere și recuperare pentru persoane cu dizabilități

Programe terapeutice de susținere și/sau recuperare psihologică unor persoane cu dizabilități.

https://www.adibratu.ro/wp-content/uploads/2017/10/icon-6.jpg

Psihoterapie online

Oferă o mare libertate și flexibilitate prin economisire de timp și utilizarea unui spațiu personal.