0788 233 800 psiholog@adibratu.ro

Psihoterapie individuală

Ştiu că este ceva în neregulă cu mine…. / nu ştiu de ce… dar simt că nu mă mai bucură nimic / aş vrea să fac ceva să nu mai sufăr atunci când… / am nevoie de cineva care să mă ajute / am anumite gânduri, vise care mă sperie / aş vrea să îi ajut pe cei din jurul meu / nu mă descurc cu aceste probleme ….

Probabil că în unele perioade mai des, alteori mai rar, trăiești asemenea situaţii sau poate le-ai întâlnit la cei apropiaţi. De cele mai multe ori, în asemenea împrejurări, fiecare dintre noi are o mamă, o bunică, un fiu sau o fiică, un frate, o vecină, o prietenă, un confident căruia îi poate repeta la nesfârşit aceeaşi poveste despre „cum aş vrea, dar acum nu pot”, povestea propriilor capcane, povestea numită pe scurt „mi-e greu să ies dintr-o situaţie”. Aceste situaţii constituie, în fapt, o parte naturală şi absolut normală a vieţii noastre cotidiene: de a avea nevoie de ajutor, sprijin şi clarificări pentru a depăşi o anumită problemă.

Când apelezi la prieteni sau persoane de încredere pentru o astfel de problemă, vei descoperi uneori că aceştia îți oferă cu multă dăruire şi afectivitate anumite sfaturi care ar putea să nu se potrivească situaţiei tale. Şi nu e vorba de rea-intenţie! Ci doar de lipsa unei doze de obiectivism combinată cu absenţa anumitor tehnici / metode specifice unui profesionist, a unui psihoterapeut.

În cadrul psihoterapiei ai ocazia de a ajunge mult mai aproape de răspunsurile care ți se potrivesc. Prin psihoterapie ai posibilitatea de a te înţelege şi a-ți asuma reacţiile tale şi anumite modele de comportament. Vei fi mai pregătit pentru ceea ce putem numi împăcarea cu sine şi a întregii situaţii personale şi implicit depăşirea anumitor etape / episoade recepţionate ca disfuncţionale pentru propria persoană. Poți deveni astfel mai puternic, mai încrezător şi mai implicat în tot ceea ce te priveşte!

Alături de mine poți găsi un spaţiu şi un timp dedicat pentru a lucra cu gândurile şi sentimentele, cu nevoile şi dorinţele, cu durerile şi speranţele ce te compun.
Te voi ajuta şi susţine pentru că întotdeauna există o posibilitate!

  • Variantele acestui tip de serviciu: în cadrul cabinetului de psihoterapie sau online, pe baza unor programări prealabile.